Miljøbilde Danoloft Knauf Vejen
Akustikk_ miljøbilde Designpanel Trondheim

Akustikkplater i taket – den lille detaljen som gir stor forskjell

Da familien i Trondheim skulle bygge sitt nye rekkehus, la de inn noen ekstra tusenlapper på et valg som har vist seg å være gull verdt: akustikkplater i taket. Ikke bare høres hjemmet deres bedre ut – det ser skikkelig stilig ut også!

Den gode akustikken med DANOloft® gir plass til hele familien.

Når man bygger nytt, er akustikken en viktig faktor for å skape et behagelig hjem. Kimie Giese Falk-Hansen valgte DANOloft® akustikkloft i alle rom for å sikre god lyd, enten det er på barnerommet, badet eller i det åpne kjøkken-allrommet. Med sitt tidløse design og enkle montering gir DANOloft® et sunnere inneklima og et hjem hvor hele familien kan trives.

Behagelig for alle

I en privatbolig i Vejen i Danmark falt valget på DANOloft® på grunn av enkel montering, det ensartede uttrykket og det tidløse designet, samt de gode akustiske egenskapene. Med DANOloft® opplever både familien og besøkende at det er behagelig for alle å være i hjemmet – uansett om barna bygger med klosser, TV-en er skrudd opp, eller matlagingen er i gang på samme tid og i samme rom.

"Jeg vil anbefale andre å velge DANOloft®, da det er et flott tak som er tidløst og passer inn i de fleste hjem. I tillegg får du god akustikk, slik at familien kan være sammen.""

- Kimie Giese Falk-Hansen, huseier

Enkel montering

Monteringen av DANOloft® er enkel. Platene festes med åtte skruer og krever verken å sparkles eller males, siden de leveres ferdig malt. En ekstra fordel er at DANOloft® har Dansk Inneklima-merking, som betyr at platene avgir svært lite partikler eller støv, noe som bidrar til et sunt og godt inneklima. Du kan lese mer om montering av DANOloft® her: Montasjeveiledning Danoloft - Norgips

Danoloft nærbilde av montering

"Jeg opplever mange fordeler med å ha et DANOloft®. Det er behagelig å være her inne, selv om den lille sitter og lager lyd med sine legoklosser, og den store ser på TV. Da føler jeg fortsatt at jeg kan være her, fordi lyden er god."

- Kimie Giese Falk-Hansen, huseier

Danoloft stue Vejen Danmark

Diskre akustikkplater: DANOloft® er benyttet i hele taket.

Danoloft_bad_ Vejen_Danmark

DANOloft® kan også benyttes på baderom i boliger.

Danoloft gang Vejen_Danmark

DANOloft® er hvitmalt og gir et lyst og lett utrykk.

Produkter  og systemer i prosjektet

På våre prosjektering og montasjesider finner du mer teknisk informasjon om produktene.

Spør oss om akustikk!

Gjør hjemmet ditt mer behagelig med bedre akustikk! Spør oss, vi kan hjelpe deg med å velge de rette produktene.